Hej Sune
Tusind tak for en vildt velsmagende menu til min fødselsdagsfest. Alle retterne var meget lækre og smukt anrettet. Mange rosende ord fløj over middagsbordet. Det var en fryd for os værter og alle vores gæster. Mange, mange tak!

Bedste hilsner fra Susanne Kern

“Vi var så heldige at få anbefalet Øland til vores filmproduktion. Maden var altid lækker, varieret og sund.  Jeg tør næsten godt sige at jeg aldrig har fået så høj kvalitet mad på en filmproduktion.
Vores tid er vores egen på filmproduktioner, man ved aldrig hvad der kan ske. Men Øland formåede altid at tilpasse os vores ønsker og ikke mindst pludselige ændringer eller forglemmelser, hvilket gjorde en kæmpe forskel for os.
Jeg kan på det varmeste anbefale Øland – Høj service og ikke mindst høj kvalitet. Ølivet bliver bare bedre med Øland!”

Kærligst Sune Wahl, Happy Ending Film og TV,  “Happy Ending”

“Vi var meget glade for samarbejdet med ØLAND, som leveredefrokost til vores filmhold i forbindelse med optagelserne til TV2s julekalender2017 på Fyn.
Maden var alle dage af høj kvalitet, yderst velsmagende ogikke mindst tilberedt på nye og opfindsomme måder. ØLAND var fleksible medleveringstider og antal, og tilpassede sig til hver en tid vores behov. Vi kan kun give de bedste anbefalinger til Sune og ØLANDs fremtidige 
kunder.”

Josephine Gents, Cosmo Film ‘Tinkas Juleeventyr’.

“Tusind tak for mad. Vi har simpelthen været himmelhenrykte for din catering, og hånden på hjertet, noget af det bedste catering jeg nogensinde har fået på en filmproduktion. (Og jeg skulle hilse at sige at jeg har prøvet rigtig mange) Håber virkelig at vi ses igen en anden gang! Nyd resten af din sommer, og fortsæt med at velsign sydfyn med dine fantastiske mad-talenter.”

Kærligst Søs Thøstesen, Produktionskoordinator Snowglobe, ”Brakland”

Under vores produktion i Svendborg blev vi mødt af meget venlighed og imødekommenhed fra alle beboere og ikke desto mindre den lokale catering fra Øland. Det har enorm betydning for optagelserne at ens hold får den rette og mest nærende kost og Øland skuffede ikke en eneste gang med at levere netop det; sund og varm mad lavet med friske råvarer til en fordelagtig pris. Super fleksibilitet og søde medarbejdere – det var meget værdsat på vores filmset! 

Vh. Ulrikke Xenia Sandby // Produktionsleder // ‘Chrè’ // 18 Frames

Vegetar menu til 15 personer. Det var super. Skal du have mad ude fra til din fest, så vil jeg varmt anbefale Øland.

Birgitte Toft Jensen

Vi fik det lækreste mad fra Øland til møde for 12 personer på arbejdet forleden – spændende og særdeles velsmagende! Kan varmt anbefales og blev rost af samtlige mødedeltagere. Tak for lækker mad:-)

Nanna Kristine Heinrich

Øland laver de dejligste, sunde take-away retter! Som selvstændig er det rigtig rart at have muligheden for en “kantineordning”, når man bliver lidt træt af de sædvanlige rugbrødsmadder. Og er der tid, er det også rigtig hyggeligt at indtage sin frokost i deres café. Og så til meget fair priser.
PS: Det duer også som aftensmad!

Janne Bekker