Mad ud af huset til Odense, Svendborg og Nyborg

Når du bestiller mad ud af huset på Fyn, er det vores mål at sørge for, at du oplever lutter gode smage, høj kvalitet og friske, økologiske råvarer. Vi leverer mad ud af huset i både Odense, Nyborg og Svendborg, hvor vi selv bor.

Hos Øland er det os en stor fornøjelse at kunne levere mad udefra til alt fra private selskaber til firmafrokoster. Vi er naturligvis klar over, at lejlighed og tidspunkt har stor indflydelse på, hvad ganen kræver. Derfor står vi klar med brunch ud af huset, når dagen endnu er ung. Vi bringer også frokost- og midnatsbuffeten ud af huset, så ingen skal gå sultne fra bordet, uanset hvor små timerne måtte blive. Har vi en student i nærheden? Så er arrangøren mere end velkommen til at bede os om mad udefra til studenterfesten.

Vi elsker at lave god mad af lækre, økologiske og lokale råvarer. Heldigvis er vi også svært begejstrede for at kunne bringe maden ud af huset til dig, så du kan få del i de mange dejlige smagsoplevelser. Det ville være sådan en skam at holde dem for os selv.

Vegansk og vegetarisk mad ud af huset

Når du ønsker dig mad udefra, er vores grundidé at lave maden af den reneste og friskeste økologi. Kvaliteten skal være lige så sprød som salaten, synes vi. Apropos salat, så kan du også få vegansk og vegetarisk mad ud af huset fra Øland. Vi tager udgangspunkt i sæsonen og vælger det bedste, årstiden kan tilbyde. Desuden arbejder vi hele tiden på at minimere madspild, og al vores kreativitet går til at bruge råvarerne på nye, spændende måder.

Se udvalgte menuer ude til højre –––>

Mad ud af huset til hele Fyn

Selv bor vi i Svendborg, men hvis du er et andet sted på vores herlige ø, må du ikke tøve med at kontakte os. Oftest er det Svendborg, Nyborg, Fåborg og Odense, der får mad udefra fra Øland, men vi leverer gerne mad ud af huset på hele Fyn. Hvis du kunne tænke dig lidt mad fra os, er vi klar til at give dig et tilbud på catering. I første omgang vil vi blot tillade os at friste dig med vores fest- og frokostmenuer og buffeter – selvfølgelig også mad, som vi leverer ud af huset. Du kan se alle vores menuer til højre.

Ring eller skriv til os – eller kig forbi, hvis du er i nærheden. Du er altid velkommen hos Øland.

Brogade 37
+45 62 22 32 33
kontakt@oeland.nu