IMG_0266_10
Fingerfoods
IMG_0256_07

Mad ud af huset til hele Fyn

Når du bestiller mad ud fra Øland, er det vores mål at sørge for, at du oplever lutter gode smage, høj kvalitet og friske, økologiske råvarer. Vi leverer mad ud af huset til hele Fyn.

Hos Øland er det os en stor fornøjelse at kunne levere mad til alt fra private selskaber til firmafrokoster. Vi er naturligvis klar over, at lejlighed og tidspunkt har stor indflydelse på, hvad ganen kræver. Derfor står vi klar med brunch ud af huset, når dagen endnu er ung. Vi bringer også frokost- og midnatsbuffeten ud af huset, så ingen skal gå sultne fra borde – uanset, hvor små timerne måtte blive. Har vi en student i nærheden? Så er arrangøren mere end velkommen til at bede os om mad til studenterfesten.

Vi elsker at lave god mad af lækre, økologiske og lokale råvarer. Heldigvis er vi også svært begejstrede for at kunne bringe maden ud af huset til dig, så du kan få del i de mange dejlige smagsoplevelser. Det ville være sådan en skam at holde dem for os selv.

Vegansk og vegetarisk mad ud af huset

Når du ønsker dig mad udefra, er vores grundidé at lave maden af den reneste og mest friske økologi. Kvaliteten skal være lige så sprød som salaten, synes vi. Apropos salat, så kan du også få vegansk og vegetarisk mad fra Øland. Vi tager udgangspunkt i sæsonen og vælger det bedste, årstiden kan tilbyde. Desuden arbejder vi hele tiden på at minimere madspild, og al vores kreativitet går til at bruge råvarerne på nye, spændende måder.

Se udvalgte menuer i højre side.

Mad ud af huset til hele Fyn

Selv bor vi i Svendborg, og vores køkken er etableret i Odense, men hvis du er et andet sted på vores herlige ø, må du ikke tøve med at kontakte os. Vi leverer gerne mad ud af huset på hele Fyn, og vi er altid klar til at give dig et tilbud på catering. I første omgang, vil vi blot tillade os at friste dig med vores fest- og frokostmenuer og buffeter – selvfølgelig også mad, som vi leverer ud af huset.

Ring eller skriv til os – eller kig forbi, hvis du er i nærheden. Du er altid velkommen hos Øland.

 

Brogade 37
+45 62 22 32 33
kontakt@oeland.nu