IMG_0324_15
IMG_0286_12
IMG_0212_03

Pris, vilkår & bestilling

Alle priser er angivet ekskl. moms (minimum bestilling, 10 pers.) 

Levering i Odense fra 75 kr.
Levering af morgenmad, brunch, frokost eller aftensmad til et andet godt sted på Fyn:

over 30 km: 160 kr. plus 2,50 kr. pr. kørt km.

Bestilling (bestil senest kl. 12:00 dagen før levering)

+45 40 19 00 18

mad@oeland.nu

Frokostordning til virksomheder på Fyn

En god, sund og varieret frokostordning til firmafrokosten er nøglen til effektive medarbejdere på arbejdspladsen. Ingen præsterer meget på en tom mave, men lige så vigtigt som det er at fylde maven op, er kvaliteten af selve maden. Og en frisk, økologisk frokostordning til fynske virksomheder må alt andet lige vise sig på de respektive bundlinjer. Det baserer vi på vores egen – ja, mavefornemmelse.

Firmafrokost er oftest det måltid, som virksomhederne ønsker sig hjælp til. Men Øland tilbyder også madordninger med morgenmad, brunch og aftensmad. Vi laver maden til alle frokostordninger af lokale, økologiske råvarer. Det er vores måde at give tilbage på. Og desuden smager varerne hamrende godt.

Se eksempel på frokostordning.

Med en firmafrokostordning følger den gode stemning

En frokostordning er meget mere end bare mad. En madordning er energi, positive tanker, forventningens glæde og fællesskab. En økologisk frokostordning er lig med initiativ og ansvar for medarbejdernes trivsel. Det er det uimodståelige alternativ til den glemte eller kedelige madpakke. Hvor der er god mad, er der god stemning – så vælg en af Ølands lækre firmafrokostordninger, og oplev, hvordan de gode vibrationer spreder sig helt ud til yderste led.

Vi laver mad af spændende råvarer hver eneste dag, og du har mulighed for at bestille dine medarbejderes firmafrokost fra dag til dag.

Du kan naturligvis også vælge en fast frokostordning. Vi har store ører, og vi lytter gerne til de behov, I måtte have til jeres firmafrokost. Sidst, men ikke mindst, skal det være os en fornøjelse af stå for catering til et større arrangement i jeres virksomhed.

Madordning på hele Fyn

Hos Øland sørger vi for firmafrokostordninger på hele Fyn. Vi bor selv i Svendborg i det sydfynske, og vores køkken er etableret i Odense. Sidder du lige nu i nærheden eller andetsteds på vores fælles ø med et ønske om en sund madordning til din virksomhed, er vi klar til pakke bilen med lokale og hjemmelavede specialiteter, kolde som varme. Øland er din garanti for velsmag, kvalitet, økologi og stor kærlighed til mad.

Frokostordning til DSV A/S

“Vi har med stor succes afprøvet frokostordningen hos Øland

Maden er veltilberedt, og det smager af noget – det smager hjemmelavet!

Maden bliver leveret til tiden og det er dagligt spændende anrettet på service der kan variere fra dag til dag.

Kun positive ord herfra😊”

DSV A/S – 16.05.19

Hos Øland tager vi ansvar, du kan smage

Med en frokostordning, mødeforplejning eller anretninger til reception, kan I med mad leveret fra Øland, understøtte virksomhedens samfundsansvar. Hos Øland støtter vi op om FNs 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling, og fokuserer på, at fremstille økologiske, sunde, mættende og varierede retter til en fair mønt.

Vores retter laves med hjerte for at mindske madspild, og ingredienser og råvarer hentes hos lokale avlere og producenter.