Frokostordning til virksomheder på Fyn

En god, sund og varieret frokostordning til firmafrokosten er nøglen til effektive medarbejdere på arbejdspladsen. Ingen præsterer meget på en tom mave, men lige så vigtigt som det er at fylde maven op, er kvaliteten af selve maden. Og en frisk, økologisk frokostordning til fynske virksomheder må alt andet lige vise sig på de respektive bundlinjer. Det baserer vi på vores egen – ja, mavefornemmelse.

Firmafrokost er oftest det måltid, som virksomhederne ønsker sig hjælp til. Men Øland tilbyder også madordninger med morgenmad, brunch og aftensmad. Vi laver maden til alle frokostordninger af lokale, økologiske råvarer. Det er vores måde at give tilbage på. Og desuden smager varerne hamrende godt.

Med en firmafrokostordning følger den gode stemning

En frokostordning er meget mere end bare mad. En madordning er energi, positive tanker, forventningens glæde og fællesskab. En økologisk frokostordning er lig med initiativ og ansvar for medarbejdernes trivsel. Det er det uimodståelige alternativ til den glemte eller kedelige madpakke. Hvor der er god mad, er der god stemning – så vælg en af Ølands lækre firmafrokostordninger, og oplev, hvordan de gode vibrationer spreder sig helt ud til yderste led.

Vi laver mad af spændende råvarer hver eneste dag, og du har mulighed for at bestille dine medarbejderes firmafrokost fra dag til dag. Se eksempler på menuer her.

Du kan naturligvis også vælge en fast frokostordning. Vi har store ører, og vi lytter gerne til de behov, I måtte have til jeres firmafrokost. Sidst, men ikke mindst, skal det være os en fornøjelse af stå for catering til et større arrangement i jeres virksomhed.

Madordning i Odense, Fåborg, Svendborg og Nyborg

Hos Øland sørger vi for firmafrokostordninger i Svendborg, Odense, Fåborg og Nyborg. Vi bor selv i Svendborg i det sydfynske, men hvis du har brug for en frokostordning andetsteds på Fyn, klarer vi også det. Sidder du lige nu et sted på vores fælles ø med et ønske om en sund madordning til din virksomhed, er vi klar til pakke bilen med lokale og hjemmelavede specialiteter, kolde som varme. Øland er din garanti for velsmag, kvalitet, økologi og stor kærlighed til mad.

Alle priser er angivet ekskl. moms. Min. bestilling 10 kuverter.

Levering i Svendborg kr. 75,-
Levering af morgenmad, brunch, frokost eller aftensmad til Odense, Fåborg, Nyborg eller andet godt sted på Fyn: over 30 km 160,- kr. plus 2,50 kr. pr. kørt km.
Bestilling senest kl. 12.00 dagen før levering.

Se muligheder og priser på frokostordning her.

+45 62 22 32 33

kontakt@oeland.nu