facade_øland
food-3130437_1280

Købmand og café

Ø er unikt og dansk, nøjagtig ligesom hygge. Men Øland er mere end ø’er og hygge.

Hos Øland kan du få et ærligt måltid mad lavet fra bunden udelukkende af økologiske råvarer. Du er velkommen til at spise hos os i caféen, men du kan også tage det med.

Se menukort til caféen.

Vi lægger vægt på det uprætentiøse – faktisk ser vi det som en kvalitet. Derfor må du selv skænke dit vand og undvære lange taler om maden. Vi kan bedst lide det sådan, for vi synes, at en uformel og uhøjtidelig tone gør det nemmere at føle sig hjemme hos os.

Vores delikatesser kommer fra lokale avlere og producenter på Fyn. Vi vil gerne støtte, styrke og udvikle det sydfynske gennem vores lækre cateringmenuer, firmafrokostordninger og cafetilbud. Vi har mel fra Kragegaarden i Ringe, most fra Fårehavegaard i Svendborg, øl fra Ærø, kød fra Steensgård og fra Gårdbutikken i Glamsbjerg. Vores is kommer fra Skarø, og kaffen er fra ZoZozial, også i Svendborg. Og det her var blot nogle af vores varer og leverandører.

Øland tager et socialt ansvar. Vi støtter og skaber lokale initiativer, og vi vil i det hele taget gerne gøre noget for fællesskabet.

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter.